Náš příběh

Když jsem před 7 lety vzal tu hromadu herbářů a bylinářů a začal připravovat první bylinné směsi pro své nejbližší, bylo rozhodnuto. Letos po nespočtu seminářů a bylinných směsí namíchaných pro stovky zákazníků nadešel čas nabídnout Vám byliny také formou eshopu.

Když se Vám stane něco podobného, že chemicky vyrobený lék, který Vám měl pomoci, nakonec svými vedlejšími účinky napáchá jiné škody, začnete hledat řešení jinde. Chcete podpořit samo-uzdravovací schopnosti svého organismu už jen přírodními látkami, ať už bylinkami, nebo potravinami, jenž pro Vás připravují lidé s láskou a energií, kteří chtějí pomoci nejen sobě, ale i druhým.

O tom, že byliny pomáhají lidskému tělu, ví člověk už po tisíce let. V posledním století je však výrazně nahradily uměle vyráběné chemické látky, které jsou ve velkovýrobě lehce dostupné a pro zákazníka pak také levné. Teprve v posledních letech se však výrazně ukazuje, že nedokážeme přesně zodpovědět, jaké všechny procesy chemická látka v těle ovlivní a že všechny nemusí být nutně pro dobro našeho organismu. Díky tomu vznikla ucelená řada bylinných kúr, kterou postupně rozšiřuji.

A kdo vás na začátku nejvíce podpoří? Když máte štěstí tak rodina :) A tak je dnes Zdravik.cz a firma Všedobrota s.r.o., která o eshop s láskou a péčí pečuje - firmou rodinnou (ostatně mrkněte do Kontaktů ;) a toto spojení vedlo k tomu, že jsme v Havířově zprovoznili zázemí pro první eshop.

Přinášet a představovat budeme produkty z přírody, které nepotřebují chemické látky pro konzervaci, výrobu nebo větší objem a nižší cenu. Za každým výrobkem stojí příběh jeho tvůrců a ten se vám také snažíme přiblížit, protože věříme, že jako zákazníci bychom měli vědět, kdo námi kupované výrobky vyrábí a proč. Ze záměru výrobce totiž získáte cenné informace o tom, co do svého díla vkládá. Proto do sortimentu eshopu zařazujeme jen výrobky, u kterých známe jejich historii a příběh. Věříme, že právě takové výrobky pomohou lidskému tělu nejvíce. Díky Vám se rádi budeme rozrůstat a zapojíme další členy našeho rodinného klanu – a že nás není málo :). I díky tomu nehrozí, že bychom vychystávání objednávek nestíhali.

Jsme vděčni za každého z vás, kteří u nás nakoupíte a s péčí se postaráme, aby k vám vše potřebné dorazilo. Děkujeme.

Láďa Kocián s rodinou

"Vykročte s námi na cestu zpět k přírodě a jejímu nesmírnému bohatství. Na cestu ke zdravějšímu tělu a spokojenější duši."